jeżeli masz jeszcze możliwość to zainstaluj regulację pod lędźwie, jest niezbędna wierz mi, haki w bagażniku i listwy boczne, ale to możesz dołozyc później. Jakbyś chciał w przyszłości auto doposażac w rózne elektryczne cuda jak xenony doswietlanie zakrętów, comming home leaving home i inne takie to dobrze jest załozyc halogeny przy zamawianiu auta wkładaja lepszy sterownik sterownik (który normalnie kosztuje ponad 1000PLZ) per saldo wypadnie taniej.
kupno skody octavi 1.4 TSI w wersji mint-proszę o doradzenie
Zwiń
X
-
TREI ma rację. Mintem da się jeździć. Ja dołożyłem podłokietnik (węgierski dobrze wykonany w skórze i dedykowany do Minta) bo zawsze miałem i schowek na podszybiu bo tam miałem nawigację w poprzednim wózku i teraz też. Reszty nie potrzebuję co pozwoliło mi zaoszczędzić 6 tys. zł. Na dodatki wydałem ok 450zł. Marzenia o Ambiente skasował napięty budżet.
Komentarz
-
-
Ja szukałem o2 tylko w elegance. I nie mam nic zbędnego w wypsażeniu. Ze wszystkiego korzystam.
Mint jest trochę biedny. Szczególnie boli brak podłokietnika, climatronica oraz kompa.
Jednak z drugiej strony za naprawdę przyzwoite pieniądze można kupić nowe autko i to z pewnością rekompensuje brak pewnych dodatków.Audi A4 1.8TFSI
Komentarz
-
-
W instrukcji podaja ze do przebiegu 1500 km nie nalezy go wkrecac na wyzsze obroty...wiec trzeba spokojnie odczekac i z biegiem czasu oraz wyczuciem wchodzic na coraz wyzsze obroty.... Kazdy nowy jest fajny ;-) ten zas wybitnie fajny bo w koncu to nasz kochana octavia. Pozdrowienia dla wszystkich
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez savio23wreszcie samochod stoi w garazu :-) radosc niesamowita ;p z samochodu ,jazdy i ogolnie ;-) postaram sie w miare szybko wkleic jego zdjęciaJuż odebrane A3 TFSI limuzyna
Komentarz
-
-
Gratuluję i pozdrawiam
[ Dodano: Sob 28 Lis, 09 21:11 ]
Zamieszczone przez pascalpodłokietnik do minta .hmmm też się za tym rozglądam i z tego co widzę tu jest to rozwiązanie najdroższe jakie znalazłem ale chyba najbardziej rozsądne
http://allegro.pl/item815722582_podl...ctavia_ii.html
Komentarz
-
-
Witam.Zakup dokonany w salonie skody w Łeczycy.Cena to jak zwykle tajemnica handlowa;p Jak jakies konkretne pytania to zapraszam na PW . Przy okazji musze pochwalic ów salon za mila i rzetelna obsluge,zadnych minusówa a same plusy,obsluga od początku negocjacji az po wydanie samochodu super,czego skwitowaniem byl maly upominek w postaci szampana , laminowanej mapy Polski,brelopczka,skrobaczki do szyby oraz komplet zarówek i bezpiecznikow,oczywiscie wszystkie przedmioty sygnowane marka Skoda-mała rzecz a cieszy ;-)
Komentarz
-
Komentarz